Cursus Babymassage

CURSUS SHANTALA BABYMASSAGE

Shantala babymassage is een eenvoudige en ontspannende massage die voor ouders makkelijk is te leren. Het is een mooie manier om contact te maken met je baby en door het masseren in volle aandacht, het herhalen van de massagegrepen èn het positieve huidcontact wordt de band tussen jou en je baby versterkt. Je kindje vindt het heerlijk om jouw liefdevolle aandacht te ontvangen! Door je baby regelmatig te masseren leer je zijn lichaamstaal beter begrijpen en daardoor kun je beter afstemmen op wat hij nodig heeft. Dit geeft een baby èn jou als ouder veel zelfvertrouwen! 

Ook kun je door het masseren klachten verminderen zoals darmkrampjes, het slaappatroon verbeteren, het ontspant baby’s die overstrekken en geeft rust bij onrustige- en huilbaby’s. Maar bovenal is samen masseren heel leuk, echt een moment van contact tussen jou en je baby!

Mijn cursussen babymassage kenmerken zich door de extra toevoegingen die ik geef tijdens de lessen. In de afgelopen tien jaar heb ik me steeds verder ontwikkeld in babymassage met aanvullende massagetechnieken en babyvoetreflex. Ook op cognitief, sociaal en emotioneel gebied ben ik verdieping gaan zoeken middels verschillende opleidingen en inmiddels mag ik mijzelf wel deskundige noemen op het gebied van hechting en verbinding en geef ik graag informatie over hoe je dat op een positieve manier kunt doen.

En als babyslaapcoach in opleiding kan ik ouders al vele tips en tools geven op het gebied van slapen en onrust die zich kunnen voortdoen in het prille babyleven en daarmee jouw gezin alvast goed op de rit helpen wat betreft ritme en rust. Een heel compleet pakketje dus!  

De cursus is voor baby’s vanaf 6 weken tot 9 maanden oud.

Ik geef de cursus graag bij jou thuis in regio Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw, Delft, Zoetermeer, Lansingserland e.o. Cursus op locatie is ook mogelijk! Bel me even voor de mogelijkheden!

 ❤

NIEUWE DATA VOOR DE GROEPSLES BABYMASSAGE IN PIJNACKER!!

Klik hier voor meer info over de cursus Shantala Babymassage

Wat zijn de tarieven?