Babycoaching, leer de signalen van je baby kennen...

Als jonge ouder is het soms best lastig om de signalen van je baby te begrijpen, wat maakt dat hij zoveel huilt, onrustig is of maar niet wil slapen?

Wat wil je baby je vertellen? 

Je wilt je baby graag helpen, maar je weet niet hoe…

Een Babycoach helpt ouders zoeken naar de oorzaak van het probleem, leert je de lichaamstaal van je kindje herkennen, probeert inzicht te geven in de situatie en bewust te worden van wat er speelt.

Naast persoonlijke begeleiding en een luisterend oor krijg je ook veel praktische pedagogische tips en tools waarmee je weer verder kunt, je baby beter leert begrijpen en je kindje zich moeiteloos kan ontwikkelen.

Je krijgt meer zelfvertrouwen waardoor er een betere balans in je gezin zal ontstaan.

Een Babycoach helpt ouders met baby’s tussen 0-12 maanden oud.

Hoe werkt een consult?

Een eerste consult Babycoaching vindt altijd plaats bij je thuis, zodat ik een goed beeld krijg van je gezin en persoonlijke situatie. Het consult wordt afgestemd op je persoonlijke omstandigheden, een kant en klare oplossing voor een probleem is er nooit.                                 

Iedere baby heeft zijn eigen unieke behoeften en elke ouder heeft zelf de oplossing in zich! Ik ga samen met jou op zoek naar een passende oplossing om jouw behoeften en die van je baby te laten matchen.

Het tweede consult vind ongeveer een week later plaats, op deze manier is goed waar te nemen of er positieve veranderingen plaatsvinden en is er mogelijkheid zo nodig nog bij te sturen. 

Wil je meer informatie over babycoaching of de kosten voor een consult? Je kunt me vrijblijvend mailen of bellen, dan kijken we samen of ik iets voor je kan betekenen.

E: info@magentababymassage.nl

T: 06-52070369