Individuele cursus bij je thuis

Vind je het prettig om je baby te masseren in je eigen vertrouwde omgeving en daarbij individueel begeleid te worden, meld je dan aan voor de privécursus. De cursus bestaat uit 3 ochtenden á 1,5 uur.

Individuele cursus op locatie is ook mogelijk. 

Klik hier voor meer info over de kosten!

 

Groepscursus

Deze cursus is leuk om samen met je vriendin, zus of buurvrouw te doen. Ook papa's zijn natuurlijk van harte welkom!

In een zelf samengestelde groep van max. 4 deelnemers, ga je de massage leren in 3 ochtenden à 1,5 uur. In overleg bepalen we waar de groepscursus plaatsvindt; bij één van de deelnemers thuis of op locatie. (Op locatie is een extra les inbegrepen!) Klik hier voor meer info! 

Zowel de individuele cursus als de groepscursus kan in overleg plaats vinden van maandag t/m donderdag start rond 10 uur. De cursus wordt drie achtereenvolgende weken gegeven.

          ❤                            

Je leert de babymassage stap voor stap volgens een vaste volgorde, afgestemd op de behoeften en het ritme van je baby. Ook kun je door middel van babymassage klachten verminderen zoals darmkrampjes, het kan het slaappatroon verbeteren, het ontspant baby’s die overstrekken en geeft rust bij onrustige- en huilbaby’s.

Naast de babymassage en vele praktische tips wordt er in iedere bijeenkomst informatie gegevens over bijv. til- en draagtechnieken, buikkrampjes en lichaamstaal. 

De cursus is voor baby’s van 6 weken tot 9 maanden oud.