Wie ben ik?

Hai, ik ben Annette Hurkens, gecertificeerd Babycoach, docent Shantala babymassage èn holistisch slaapcoach voor kleintjes van 0-2 jaar. Met mijn achtergrond als kraamverzorgende en intaker in de kraamzorg werk ik al ruim 20 jaar met jonge ouders en hun baby en weet ik precies tegen welke problemen zij aanlopen.

Toen mijn eigen dochters nog klein waren, merkte ik dat ik zelf onrust kon verminderen door dagelijks te masseren. Ik zag dat zij beter sliepen, lekkerder in hun vel zaten en er een intenser contact ontstond. Ik vond dit zo bijzonder dat ik mij verder ben gaan ontwikkelen op het gebied van baby- en kindermassage, voetreflexmassage, aromatherapie en hechting, alles gericht op gevoelige en onrustige kinderen. 

Om mijn liefde voor baby’s en mijn passie voor masseren te combineren, ben ik docent Babymassage geworden. Tijdens het geven van cursussen kwam ik steeds meer ouders tegen die problemen ondervonden op het gebied van onrust en slapen van hun kleintje. 

Als Babycoach èn holistisch slaapcoach begrijp ik wat ouders doormaken in onrustige tijden en bied ik ondersteuning en handvatten met een persoonlijk consult bij je thuis, online of via de mail. In mijn consulten werk ik met veel praktische methodieken, zoals de Droomritmemethode in combinatie met massage, aromatherapie en holistisch coachen.

Ik vind het nog steeds bijzonder dat ik in mijn praktijk ouders kan begeleiden,  ondersteunen, informeren en inspireren hoe zij de band met hun kind kunnen opbouwen en versterken door middel van massage en hen de juiste handvatten voor rust en balans in het gezin kan geven. Zo leren zij hun kind het beste kennen en hen vol zelfvertrouwen laten opgroeien. 

Wil je graag aanmelden voor een Baby slaapconsult, cursus Shantala Babymassage of ben je op zoek naar persoonlijke begeleiding voor jou en je baby? Je kunt mij vrijblijvend bellen of mailen, dan kijken we samen of ik iets voor je kan betekenen.

 

Lieve groet, Annette

Tel: 06-52070369

E-mail:info@babypraktijk-magenta.nl