Wie ben ik?

Mijn naam is Annette Hurkens, getrouwd en moeder van twee dochters (22 en 19 jaar) Ik heb ruim 16 jaar ervaring als intaker en kraamverzorgende bij PKZ Kraamzorg in Zoetermeer en sinds 2010 heb ik mijn eigen praktijk voor Shantala babymassage en ouder-kind begeleiding.

In 2006 kwam ik in contact met massage en merkte dat ik zelf veel kon betekenen in de omgang met mijn kinderen. Ik zag dat zij 's avonds sneller in slaap kwamen, zij lekkerder in hun vel zaten en er een mooie intenser contact tussen mij en de kinderen ontstond door het masseren. Ik vond dit zo bijzonder dat ik mij verder ben gaan ontwikkelen en ben gaan samenwerken met Anne Marie van Bilsen, die een prachtige kindermassage heeft ontwikkeld, speciaal voor gevoelige en onrustige kinderen. Al een aantal jaar leiden wij mensen uit heel Nederland tot docent kindermassage en holistisch Kindercoach op de Regenboog Academy in Pijnacker.

Om mijn liefde voor baby's en mijn passie voor masseren te combineren, ben ik in 2009 docent Shantala Babymassage geworden. Ik geef de cursus het liefst individueel of kleinschalig bij mensen thuis of in mijn praktijkruimte in Pijnacker, omdat ik dan beter kan afstemmen op de behoeftes van de baby en zijn ouders. Ik vind het prettig om persoonlijke aandacht te geven, mee te denken en vragen te kunnen beantwoorden. 

Ik vind het belangrijk om te blijven leren en ontwikkelen en volg daarom regelmatig scholingen en worskhops. In 2016 heb ik de opleiding deBabycoach afgerond. 

Ik vind het nog steeds bijzonder dat ik in mijn praktijk andere ouders kan begeleiden, informeren en inspireren hoe zij de band met hun kind kunnen opbouwen en versterken door middel van massage en hen de juiste handvatten kan geven. Zo leren zij hun kind beter kennen en hen vol zelfvertrouwen laten opgroeien. En dat is toch wat we uiteindelijk allemaal het liefste voor ons kind wensen?

Wil je graag aanmelden voor een cursus Shantala Babymassage of ben je op zoek naar persoonlijke begeleiding voor jou en je baby? Je kunt mij vrijblijvend bellen of mailen, dan kijken we samen of ik iets voor je kan betekenen.

 

Hartelijke groet, Annette

Tel: 06-52070369

E-mail:info@magentababymassage.nl