Inbakeren brengt rust

Wanneer je baby onrustig is, veel huilt of moeite heeft met in- en/of doorslapen, dan kan inbakeren een prettige ondersteuning zijn. Voldoende slaap en een regelmatig ritme zijn belangrijk voor een gezonde ontwikkeling en noodzakelijk om een uitgeruste blije baby te krijgen.         

De armpjes naar beneden ingebakerd geeft meer ontspanning en belemmert de mogelijkheid tot omrollen. Je baby zal rustiger, regelmatiger en comfortabeler slapen, minder korte slaapjes doen en minder maaien met de armpjes. Hierdoor kan je baby zich veilig en geborgen voelen en zal zich makkelijker over aangeven aan zijn of haar slaapje.

Als Exclusive Ambassadeur van Boelie Originals werk ik in mijn praktijk veel met deze inbakerdoek en adviseer ik jonge ouders tijdens de consulten en cursussen regelmatig deze zachte, verstelbare en veilige Swaddling wrap van organic cotton.

De nieuwe inbakertechniek helpt jouw onrustige baby op een simpele manier in slaap vallen door de geborgenheid te geven die hij nodig heeft. De Boelie voelt aan als een omslagdoek, geeft rust en helpt je baby bij hazenslaapjes langer door te slapen. Door het verstelbare broekje en het zachte klittenband blijft je baby op de juiste plek en is er voldoende ruimte om de beentjes op te trekken. De Boelie heeft hierdoor een hip healthy erkenning!

Wil je meer weten over de voordelen van de Boelie Originals inbakerdoek?

Neem gerust contact met mij op voor persoonlijke uitleg of meer informatie, zodat jij hopelijk ook snel kunt genieten van een uitgeruste baby. Blije baby én blije ouders, toch?

 Je kunt contact opnemen via info@magentababymassage of praktijkmagenta@gmail.com of bel 06-52070369